27 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 27 octombrie 2014

Soferul dubitei carbonizat la Oreavu a fost înmormântat. Vezi aici ultimele concluzii ale anchetei si cine erau celalate victime

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2798 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Tânarul mort în carnagiul de vineri dupa-amizaa de lînga Oreavu a fost condus luni la prânz pe ultimul drum. A fost jale mare la Râmnic acolo unde sute de oameni au vrut sa fie alaturi de Adrian Bercaru, soferul care a murit ars de viu în dubita implicata în groaznicul accident produs într-o zona extrem de periculoasa din punct de vedere rutier, aflata la circa 3 kilometri distanta se intrarea dinspe Buzau a Rîmnicului. Bercaru a lasat în urma un baietel în clasa zero si o sotie îndurerata. Omul lucra de ceva vreme la SC NIFA PREST COM SRL din Râmnic un cunoscut service auto proprietate a fratilor Popescu, fii unui cunoscut avocat râmnicean. 
În ziua fatidica, Adrian Bercaru plecase cu dubita firmei spre Buzau unde urma sa încarce niste piese auto pe care sa le duca la Galati în aceiasi zi. Soferul TIR-ului, Constantin Iordan, angajat al firmei SC. OANEA BUSSINESS SRL Bucuresti plecase dimineata din Capitala cu un TIR încarcat cu cutii goale si urma sa ajunga la Adjud de unde trebuia sa încarce marfa pe care s-o aduca înapoi la Bucuresti. Iordan a parasit luni Spitalul Municipal din Râmnic si a ajuns într-un spital din Bucuresti unde-si are domiciliul, starea sa de sanatate excluzând pericole majore dupa cum spun medicii. În accident au mai fost implicati doi bucuresteni. Este vorba despre Daniel Alexia, de 47 de ani, soferul Citroenului si avocatul Ionut Cosmin Vasile, ambii angajati ai Casei de Avocatura Musetescu, Stanculescu si Asociatii. Cei doi se întorceau de la un proces aflat pe rolul Judecatoriei Tecuci. 

A adormit la volan?

Cercetarile pentru stabilirea circumstantelor producerii celui mai grav accident rutier produs de la începutul anului pe soselele din judet au continuat si luni. Desi s-a vorbit despre posibilitatea ca vântul puternic sa fi deviat TIR-ul si sa-l fi aruncat pe cotnrasens, ipoteza ca vârstnicul sofer ar fi adormit înainte la volan este destul de puternica. Oricum, chiar daca soferul C-tin Iordan avea analizele si controlul medicale valabil pâna catre sfârsitul anului, cazul de fata ar necesita o dezbatere largita asupra vârstnicilor care conduc pe soselele românesti mai altes a celor care sofeaza autovehicule mari precum TIR-urile ori camioanele. Cercetarile partiale au mai aratat ca soferul dubitei, Adrian Bercaru nu a murit din cauza impactului ci ars de viu, chinuindu-se minute bune sa iasa din habitacul. Ceialti doi bucuresteni au decedat, însa, din cauza tamponarii. 
Reamintim ca vineri, în jurul orei 14, la Oreavu, TIR-ul condus de C-tin Iordan care venea dinspre Bucuresti a patruns pe contrasens, a izbit Citroenul bucurestenilor care mergea regulamentar, dupa care, dubita lui Bercaru a lovit Citroenul iar ansamblul astfel format a luat foc imediat.


Etichete: anchetei |  înmormântat |  carbonizat |  celalate |  concluzii |  dubitei |  Oreavu |  Soferul |  ultimele |  victime
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU