27 [IUN 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 27 iunie 2014

Societatea Consiliului a terminat cu angajările, acum cumpără maşini!

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1424 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
Societatea Consiliului a terminat cu angajările, acum cumpără maşini!

Fără să fi obţinut, deocamdată, venituri din activitatea desfăşurată, societatea Domenii Prest Serv deschide lista achiziţiilor cu un autoturism de serviciu pentru directorul Vasile Alecu. Informaţia a fost confirmată joi, la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean, de preşedintele instituţiei, Cristi Bîgiu. Surse din interiorul administraţiei judeţene afirmă că prima maşină care ar urma să fie achiziţionată este o Dacia Duster care se va afla la dispoziţia directorului Domenii Prest Serv, Vasile Alecu.


În altă ordine de idei, la şedinţa de joi a CJ Buzău, consilierii PPDD şi PDL s-au abţinut de la votul care prevedea înfiinţarea unui punct de lucru al societăţii respective, în comuna Verneşti. Totuşi, proiectul a trecut, la vot, cu voinţa consilierilor PSD şi PNL.

 

Societatea Domenii Prest Serv a fost înfiinţată în aprilie, principalele atribuţii vizând administrarea patrimoniului judeţului. Luna trecută, domeniile de activitate ale societăţii au fost extinse şi s-a dat undă verde unor noi angajări. de consilierii judeţeni. O dată activitatea extinsă, societatea Consiliului Judeţean a fost delegată să se ocupe de gestionaea unui proiect european pe care îl are în derulare administraţia judeţeană. Iar la Verneşti urmează să fie realizată o staţie pilot pentru deşeuri din construcţii şi demolări.

 

 Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU