27 [SEP 15] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 27 septembrie 2015

Şocant! Ce s-a întîmplat după ce i-a îngheţat faţa

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
3 voturi 2387 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Cochetele Buzăului, doamnele şi domnişoarele care pun mare preţ pe frumuseţe, au descoperit, recent, un tratament facial revoluţionar. De ceva vreme, tratamentul face furori, iar locul în care se realizează este luat cu asalt de femeile de carieră, din lumea avocaţilor, notăriţe, judecătoare şi, în general, buzoiencele de succes.
Tratamentul este unic în Buzău şi se bazează pe o tehnologie neinvazivă, fără chimicale şi fără alte intervenţii speciale. Este vorba despre criogenare, o procedură de ultimă oră, care are efect de lifting facial fără bisturiu.
Tratamentul de îngheţare a feţei are efecte rapide, iar imediat după aplicare se îngheaţă ridurile, se închid porii şi se atenuează cearcănele.
Criogenarea are mare trecere printre divele de la Hollywood, iar acum a ajuns şi la Buzău, fiind pusă în aplicare într-un singur salon de profil din oraş, dotat cu un aparat special, în valoare de zeci de mii de euro. Cprocedura de criogenare este o metodă care activează microcirculaţia sangvină, asigură o mai bună oxigenarea a celulelor şi reface ţesuturile faciale pe termen lung. Deşi pare desprinsă din filmele SF, această procedură face un drenaj eficient cearcănelor , desumflă ochii şi netezeşte pielea, întinzând porii şi apoi închizându-i. Metoda nu are nici un fel de contraindicaţii şi poate fi utilizată de orice femeie, chiar şi de cele însărcinate. Se poate, de asemenea, aplica asupra unui ten cu probleme, cu cicatrici sau cu retenţie de apă.
Mai multe amănunte privind această procedură extrem de nouă găsiţi aici.Etichete: această |  îngheţat |  femeie |  păţit |  Şocant
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 3   -3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU