18h 21' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 17 august 2018

Șoc în Mangalia/ Buzoian mort încercând să salveze o femeie din valuri

Redacţia sansanews.ro alte articole de Redacţia sansanews.ro
0 voturi 7248 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [18:21] 17 AUG 2018 ›
D.D.S, deja eroul care a salvat viața unei femei luate de apele mării, era absolvent de facultate și un tată tânăr, socilabil, mișcat de ce se întâmplă în țara lui.

Un gest pe care un om responsabil l-ar fi făcut, i-a adus dispariția, sub mâinile crispate de durere și efort ale familiei și ale prietenilor cu care își petrecea vacanța pe litoral.

Ultimele postări pe pagina personală de Facebook arată un om a cărui față exprimă clar bunătate interioară. Poze de pe plaja de unde s-a aruncat în mare, alături de un alt bărbat, pentru a da ce e mai generos în sufletul unei ființe, viața.

Mesajele de condoleanțe au umplut pagina de socializare, iar șocul prietenilor e lesne de înțeles.

Întrebări care să răspundă lacrimilor celor îndoliați vor apărea în zilele ce urmează. Una singură, care ar putea fi pe buzele și în mintea multora dintre noi - De ce el, când era treaba salvamarilor? - este inutilă.

Litoralul românesc face victime zilnic. Anul trecut, aproape 30 de înecuri. Iar, anul acesta, după vremea neprielnică din iunie și iulie, astăzi, ne aflăm în plin sezon.

Condoleanțe familiei și grijă mare în ce ape vă aruncați.Un bărbatul din Joseni, comuna Berca, Buzău, S.D.D., care a sărit în valuri să salveze o femeie, pe plaja Laguna din Mangalia, a fost declarat mort în urmă cu câteva momente.

Evenimentul tragic s-a consumat în urmă cu cîteva ore, când, conform presei constănțene, serviciul de Ambulanță a fost solicitat după ce o femeie, intrată mare, a strigat după ajutor, fiind în pericol de înec.

Doi bărbați au sărit în ajutorul acesteia. Unul a reușit, însă al doilea, despre care presa citată susține că este un cetățean din Buzău - conform unor surse, de 32 ani, iar altora, de 35 de ani - s-a pierdut în apele învolburate. Alţi turişti au reuşit să îl scoată din apă şi să îl resusciteze, până la sosirea paramedicilor.

Din păcate, ajunsi pe plaja Laguna din Mangalia, paramedicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.Unele informatii de la fata locului arata ca buzoianul se afla in vacanta impreuna cu familia la mare cind s-a intimplat tragedia.Cetateanul era casatorit ,tata a doi copii si lucra la sectia Ojasca a Spitalului de Neuropshihiatrie si Masuri de Siguranta  Sapoca.

Poliția locală nu a emis încă alte detalii referitoare la tragedie, însă redacția noastră este în legătură cu colegii de breaslă din Constanța, pentru aflarea altor detalii.

Video șocant pe link, postat pe youtube de Cuget Liber Constanța:Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU