03 [OCT 13] ACTUALITATE Buzau
Joi, 03 octombrie 2013

Şi moartea a devenit o afacere

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1033 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Un necaz nu vine niciodată singur. Zicala se adevereşte o dată în plus atunci cînd după trecerea în nefiinţa a unei fiinţe dragi, buzoienii sînt suprataxaţi de firmele de pompe funebre. Certitudinea afacerilor necurate cu sicrie şi celelalte trebuincioase unei înmormîntări , vine de la comisarii  Protecţiei Consumatorilor. Un control recent a scos la iveală nereguli la toate firmele de pompe funebre din judeţ , nereguli taxate cu amenzi de 6.000 de lei.

 

Necăjiţi după ce-şi pierd fiinţele dragi  buzoienii ajung o pradă uşoară pentru societăţile de pompe funebre. Reclamaţiile primite în ultima perioadă de comisarii de la Protecţia Consumatorului au determinat un amplu control la firmele buzoiene care au acest obiect de activitate. Iar neregulile găsite au fost multe.


Afaceriştii în domeniul pompelor funebre s-au bazat pe faptul că durerea pierderii unei persoane apropiate este atît de mare încît rudele nu mai ţin socoteală de banii cheltuiţi pentru funeralii. Prin urmare şi-au bătut joc de clienţi cu marfă de proastă calitate.

 

Comisarii Protecţiei Consumatorului recomandă buzoienilor nemulţumiţi de serviciile primite să facă o sesizare la sediul instituţiei ori să o depună online. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU