BREAKING NEWS Buzau
15h 05' ACTUALITATE Buzau
Luni, 14 iulie 2014

Şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tractor

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
0 voturi 2051 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [15:05] 14 IUL 2014 ›
 Un bărbat de 46 de ani a murit după ce a fost călcat de remorca unui tractor.

De fel din comuna buzoiană Ulmeni, bărbatul lucra la o stână situată pe un câmp între Clondiru şi Movila Banului. Astăzi la orele prânzului, bărbatul s-a aşezat la umbră, sub o remorcă, pentru a se odihni.
Din păcate însă nu s-a mai trezit. Bărbatul a dormit atât de profund încât nu a auzit când remorca a fost ataşată unui tractor și nici când a pornit motorul vehiculului. Aşa s-a întâmplat şi tragedia, practic, remorca a trecut peste bărbat, iar rănile provocate i-au fost fatale.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât fiica bărbatului a rămas acum pentru totdeauna în grija unei rude. În urmă cu câţiva ani, mama fetiţei a murit, iar de atunci aceasta era crescută de sora tatălui, întrucât acesta era mai tot timpul plecat la stână.Şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tracto

Accident grav în județul Buzău, între Clondiru și Movila Banului. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de un tractor. Cumplit este că incidentul nu a avut loc pe o șosea, ci pe câmp. Accidentul a fost anunțat în urmă cu puțin timp la 112, iar echipajele de intervenție au plecat deja spre locul în care a avut loc tragedia și trebuie să ajungă dintr-un moment în altul.

Vom reveni cu amănunte!


Etichete:  |  calcat |  camp |  tractor |  barbat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU