BREAKING NEWS Buzau
15h 53' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 18 iulie 2014

Senatorul Popa a rupt în bătaie un poliţist chiar în sediul Poliţiei Municipale

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
12 voturi 3706 vizualizari 7 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [15:53] 18 IUL 2014 › "La Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a fost înregistrată o plângere cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj. Având în vedere calitatea persoanei, dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a declarat procuror Victoria Mehedinţu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.Popa: 'Am vrut să lămurim lucrurile'
Contactat telefonic, senatorul Constantin Popa susţine că şi el a depus o reclamaţie pentru hărţuire: 

"Am pus la punct nişte lucruri. Cineva a făcut exces de zel şi am vrut să lămurim lucrurile, să vedem dacă e vreo comandă politică sau ce se întâmplă. Am avut un conflict în care am încercat să ne lămurim. Eu am făcut o reclamaţie pentru hărţuire unui domn de la Poliţie. Vreau să văd ce curs se dă. După aceea putem comenta."Senatorul UNPR Constantin Popa se află în mijlocul unui imens scandal. Surse indignate din Poliţie şi Parchet ne-au transmis că el ar fi titularul unui dosar penal fiind cercetat pentru ultraj după ce, potrivit aceloraşi surse, acesta, băut fiind, ar fi agresat un poliţist de la Circulaţie, chiar în interiorul sediului Poliţiei Municipale Buzău. 

Parlamentarul progresist, susţin sursele citate, ar fi mers miercuri seară la Poliţie unde a încercat să ia legătura cu comandantul instituţiei pentru a-l pune în contact cu un poliţist de la Rutieră care i-ar fi suspendat permisul de conducere uneia dintre fiicele sale, aceasta din urmă rămânând fără carnet, deoarece ar fi condus în stare de ebrietate şi ar fi trecut pe roşu, fapt petrecut cu circa o lună în urmă.

Sursele noastre mai afirmă că în timp ce încerca să ia legătura cu comandantul Poliţiei Municipiului, Popa l-a dibuit pe agentul Vasile pe care l-a agresat destul de dur luxându-i un umăr.

În urma conflictului, senatorul Constantin Popa s-a ales cu o plângere pentru ultraj depusă pe adresa Parchetului Local Buzău, instituţie care, la rândul ei, şi-a declinat competenţa către Parchetul General întrucât cel vizat este demnitar al statului. 

Reporterii sansanews.ro au încercat să îl contacteze pe senatoul Popa telefonic în mai multe rânduri, dar parlamentarul buzoian nu a răspuns la telefoanele cunoscute redacţiei.

Vom reveni cu amănunte. Voteaza articolul: bun: 9  |  slab: 3   6

Comentarii

apa de acasa
18 iulie 2014
da-l in caca de caca de demnitar!!!! are imunitate si isi permite ce vrea !!! hot ca toti !!!!demnitariiii.
sa tot zici...
18 iulie 2014
un ciob si-o oala sparta! halal comportamente...
mihai
19 iulie 2014
Dl. senator, ca de altfel toţi aleşii ar trebui sa fie hărţuit de noi , votanţii care le plâtim salariile! Hârţuit cu intrebări , desigur!
MARINA
19 iulie 2014
Asta este politicianul roman ! Nu are respect pentru nimic in tara asta , doar pentru propria-i persoana. Loazele lor de copii pot umbla beti la volan , pot calca orice si pe oricine in picioare si cu masina pentru ca , tata sau mama sunt in Parlamentul rusinii , sau sunt primari , consilieri , etc. Mai grav este faptul ca multi dintre noi considera ca este firesc sa fim umiliti de catre ei si nu iau atitudine.
necunoscut
20 iulie 2014
intrebati-l pe senator cine l-a dus acasa in acea noapte SI DACA A DOUA ZI S-A DUS PE PLEVNEI SA-SI CEARA SCUZE POLITISTILOR
leonard
20 iulie 2014
popica locul tau e langa gigioaca auto sunteti doi analfabeti ,ati ajuns deputati prin accident politic ,se milogeste la boscodeala sa-l bage in seama ,,,locul lui popica zis .ebunu,,e la sapa ....INDIVIDUL ASTA NO SA MAI FIE NICIODATA DEPUTAT ..POATE CHIAR NU L MAI TERMINA
Raluca
20 iulie 2014
POPA CA SI COMAN AU FOST ACCIDENTE POLITICE ORICUM ACESTI OAMENI NU AR MAI FI IESIT PARLAMENTARI IN VECII VECILOR.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU