17 [MAR 15] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 17 martie 2015

Seminarul Teologic, premiul I la concursul „Made for Europe” 2015 - etapa judeţeană

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
4 voturi 1184 vizualizari 3 comentarii mireladumitru@sansanews.ro


Campanie stabilită printr-un proiect european
Campania a fost realizată în cadrul proiectului multilateral Comenius „Living Together, Helping Each Other” - proiect finanțat de Comisia Europeană, prin Programul de învățare pe toată durata vieții - în care unitatea de învăţămînt buzoiană a fost instituție parteneră, în perioada septembrie 2012 - iulie 2014. 

„Ne exprimăm convingerea că produsele pe care le realizăm în proiectele noastre europene diversifică funcțiile școlii - care devine centru de resurse pentru toți beneficiarii -  și cîmpul de interes al elevilor, dezvoltă competențe cheie și perspective europene, inovează demersul didactic cross- curricular și transformă procesul educațional - din uniform și competițional, în in­divi­dualizat și participativ, spre consolidarea identității învățământului teologic preuniversitar”, se arată într-un comunicat de presă transmis de pr. prof. Marius Dima. 


Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul” Buzău a obţinut premiul I la Concursul Naţional „Made for Europe” 2015 - faza judeţeană.    
 
Campania de conștientizare a importanței donării de sînge „Donează sînge, donează vieți!”, realizată în mai anul trecut, în limbile engleză și franceză, în Piața Daciei, de către elevii seminariști, în  cooperare cu colegi din șase licee europene partenere a fost prezentată de elevul Dragoș Păle, din clasa XI-a. 

Produsul a obținut cel mai bun punctaj din partea tuturor membrilor juriului, adjudecînd, pentru a doua oară, premiul I, pentru bicentenarul Seminar teologic - cea mai nouă „Şcoală europeană” din județul Buzău. 

Faza națională a competiției organizate de Minis­terul Educației și Cercetării Științifice, va avea loc în luna aprilie, la Arad, reunind cele mai valo­roase produse de proiect din toate județele, rea­lizate de elevii români în proiectele europene în care s-au implicat în anul școlar anterior.  


Etichete: buzau |  chesarie |  comenius |  concurs |  educatie |  episcopul |  europe |  living |  made |  teologic |  seminar
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

PARTICIPANT
17 martie 2015
Jenant!!!! ..un discurs citit de un elev de pe o fituica timp de 15 minute si un produs care este o campanie...nimic in comun cu valorile europene
Participant
23 martie 2015
Esti frustrata! Clar! Doare? European vorbind!
participantul cu lauri
08 aprilie 2015
Vezi, invidioaso, ca și juriul național a confirmat locul I? Sa-ți fie rușine, frustrat o!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU