12 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 12 august 2019

Șeful Postului de Poliție Breaza, mort în accident la Brașov, condus joi pe ultimul drum

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2065 vizualizari 0 comentarii

Șeful Postului de Poliție din Breaza, Cristi Oprea, care a murit vineri într-un accident rutier în județul Brașov va fi înmormântat joi, în Țintești, localitatea sa natală.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al polițistului Cristi Oprea va ajunge în cursul zilei de luni în județul Buzău. Cortegiul va face un popas la Breaza, unde Cristi Oprea a lucrat în ultimii ani, fiind șef de post în această localitate. Polițistul va fi depus apoi la Țintești, unde va fi înmormântat joi.
”Dragi enoriasi ai comunei Breaza, luni, 12 August, in jurul orei 14, trupul neînsufețit al celui care a fost Cristi Oprea, șeful de post al comunei Breaza, va fi adus la postul de politie Breaza.Va fi un popas în drum spre localitatea natala. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, o pot face in jurul 14. Ora este aproximativă. Sosirea cortegiului funerar va fi anunțată de clopotul bisericii Breaza. Dumnezeu să-l odihnească!!!!”, a anunțat pe facebook o apropiată a familiei Oprea.

Fiica cea mică a polițistului în vârstă de 3 ani și soția acestuia sunt în continuare internate în spital, însă sunt în afara oricărui pericol. Cel mai probabil, femeia va fi externată până în ziua în care soțul său va fi condus pe ultimul drum.
Cristi Oprea avea 39 de ani și era agent șef, șef al secției de Poliție din Breaza. După ce a absolvit școala de la Câmpina, Cristi Oprea a fost repartizat la IPJ Buzău, unde  lucra de 17 ani.
Cristi Oprea a murit vineri alături de un prieten de-al său, Costy Brânză, într-un cumplit accident de circulație produs în județul Brașov. Mașina în care se aflau buzoienii s-a ciocnit cu un autotren, într-o curbă, și s-a făcut praf. Polițistul și prietenul său, care se afla în dreapta sa, au murit pe loc. Soția și fiica polițistului dar și soția lui Costy Brânză au fost rănite în urma impactului devastator, toate cele trei victime fiind transportate la spital.
Cele două familii din Buzău se duceau la Târgu Mureș unde aveau fetele în cantonament la handbal.Etichete: accident |  Brașov |  Breaza |  condus |  Șeful |  Poliție |  Postului |  ultimul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU