16 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 16 februarie 2018

Şeful Consiliului Judeţean despre parcarea maşinilor în faţa instituţiei

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 2557 vizualizari 1 comentariu florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Parcarea autoturismelor în faţa sediului Consiliului Judeţean este, în opinia preşedintelui Emanoil Neagu, un fapt normal, cîtă vreme instituţia nu dispune de o parcare proprie, pe care să o pună la dispoziţia celor din afară, care vin aici cu diverse treburi.   
Șeful CJ Buzău a ținut să aducă lămuriri legat de acest fapt, întrucît, Poliţia comunitară ridică autoturismele parcate neregulamentar, în timp ce, în faţa Consiliului Judeţean se parchează, deşi există acolo indicatorul care interzice staţionarea, fapt care a generat nemulţumire în rîndul cetăţenilor, iar  paginile reţelelor  de socializare abundă de filmuleţe şi fotografii care ilustrează acest fapt.
Neagu a anunțat că va solicita Primăriei și Poliției municipiului Buzău să ia măsuri prin care să aducă în legalitate parcarea autoturismelor în fața șediului instituției pe care o conduce.
“Este normal ca cei vin din teritoriu să poată parca autoturismele în faţa Consiliului Judeţean, ştiut fiind faptul că atît Consiliul Judeţean cît şi Instituţia Prefectului nu au un loc al lor unde să îşi poată parca maşinile. Ţin să menţionez că eu nu cred, chiar dacă se supără cineva pe mine, că este un capăt de ţară ca în momentul în care sunt şedinţe la Consiliu sau la Prefectură, cu primarii, medicii, persoane interesate, etc. să se pună această problemă. Voi lua legătura cu cei în drept, mă refer aici la Poliţia municipiului Buzău şi la Primăria municipiului Buzău, să pună însemnele respective, ca pe perioada şedinţelor să se poată parca pe partea dreaptă”, a precizat președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu. 


Etichete: Consiliului |  despre |  instituţiei |  Judeţean |  maşinilor |  parcarea |  Şeful
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Chiru
16 februarie 2018
Ce ți se pare dumitale normal, nouă oamenilor normali nu nu se pare corect. Mai mergeți frate si pe jos că sunteți destul de corpolenti( să nu zic altfel). Mai rusinati-vă puțin de restul lumii. Nu vedeți că deranjați oamenii care vă plătesc? Dacă nu se poate face o alveola in dreptul CU, atunci nu mai parcări nici voi pe stradă. Mai scutiți cetățenii de arogantele voastre.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU