04 [NOV 14] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 04 noiembrie 2014

Secretele gropii de la poarta Crângului VIDEO

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1397 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

De mai bine de două săptămâni, câţiva muncitori se învârt zilnic în jurul unei gropi de dimensiuni considerabile apărute în faţa Crângului. 

Angajaţii Companiei de Apă au de executat acolo o lucrare ce constă în repararea unei defecţiuni la conducta de apă. Aparent simplă, intervenţia nu a fost posibilă pînă acum deoarece ar fi trebuit că ar fi trebuit ca întreg oraşul să rămână fără apă pentru cel puţin zece ore.

„Este un defect de sudură, pe care vrem să îl remediem fără să oprim alimentarea cu apă a întregului oraş. Este vorba despre o conductă principală, un nod la care sunt legate toate cele patru surse ale Buzăului. Mâine facem o ultimă încercare să reparăm şi să oprim pierderile.”, a declarat Dumitru Cristea, directorul operaţional al Companiei de Apă. 

Avaria la conducta de apă creeză neplăceri nu doar consumatorilor ci şi în trafic. Pentru a remedia defecţiunea a fost săpată o groapă chiar în mijlocul intersecţiei din faţa Parcului Crâng, iar la orele de vârf circulaţia auto devine infernală în zonă.Etichete: buzau |  compania de apa |  groapa |  crang
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU