18 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 18 octombrie 2019

Secretar nou la Primăria Buzău

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 3305 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro


Primăria Buzău are un nou secretar. Schimbarea a venit ca o necesitate după ce detașarea comisarului șef Eduard Pistol pe acest post s-a încheiat. Funcția, cea de-a doua ca importanță din Palatul Comunal, după cea de primar, este ocupată acum de fostul director de la Evidența Populației, Camelia Toma.  

Delegația comisarului de poliție Eduard Pistol pe postul de secretar al orașului  s-a încheiat recent. Venit la Palatul Comunal în 2017 , Eduard Pistol a avut delegație doar pentru un an. A reușit totuși să rămână până acum pentru că nici anul trecut, când a fost organizat un concurs pentru ocuparea celei de a doua funcții din Primărie, după cea de primar, niciun candidat nu a reușit să treacă probele.  
”Domnul Eduard Pistol a fost detașat la Primărie de la IPJ. Și-a terminat detașarea și nefiind ministru pe funcție nu i s-a putut prelungi detașarea”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma
Cum funcția este extrem de importantă, iar lipsa unui secretar ar bloca activitatea primăriei, edilul a găsit o soluție astfel că postul este ocupat din nou  prin delegație. De această dată, postul va fi ocupat de fostul director de la Evidența Populației, Camelia Toma.
”Această funcție trebuie ocupă în permanență pentru că orice document pleacă din Primărie viza de legalitate o dă doar secretarul general al Primăriei. În Primăria Buzău această funcție poate fi îndeplinită numai dacă ai mai multe argumente legale de vechime, de studii. Am constatat că sunt doar două persoane  din primărie care îndeplinesc aceste condiții: doamna Roxelana Radu si doamna Camelia Elena Toma. Această funcție este ocupată provizoriu”, a mai spus Toma.  
Postul de secretar general nu este singurul care creează probleme în Primăria Buzău. 65 dintre posturile de conducere din primărie sunt încă neocupate. Asta pentru că, deocamdată organigrama din Palatul comunal este blocată după scandalul cu disponibilizarea celor aproximativ 300 de polițiști locali.  Etichete: Buzău |  Primăria |  Secretar
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU