29 [NOV 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 29 noiembrie 2016

Se modifică iar circulaţia pe strada Pietroasele

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1830 vizualizari 2 comentarii

Atenţie, şoferi! Se schimbă din nou regulile în trafic pe strada Pietroasele din municipiul Buzău. Mai exact, se va circula după aceleaşi reguli de dinainte de instaurarea sensului unic. Specialiştii din cadrul comisiei de securitate rutieră a municipiului au decis că cea mai bună soluţie este revenirea la situaţia dinainte, în sensul în care se va renunţa la semnul interzis montat la intrarea de pe strada Chiristigii pe strada Pietrosele. Buzoienii care circulă pe Chiristigii vor putea stfel face stînga pe strada Pietroasele.Totodată, de miercuri, va fi amenajat un sens giratoriu la intersecţia străzii Chiristigii cu Frăsinet. 


Etichete: circulaţia |  modifică |  Pietroasele |  strada
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Sofer
29 noiembrie 2016
Ba hotarativa odata ca sunteti cu caputu, tratativa pe la Sapoca sau voi vreti sa ne inebuniti si pe noi ca sa venim cu voi?!!
Costel
30 noiembrie 2016
Bre nea Primare! Da cu parcarea ce mai ai? Ai ajuns la concluzia ca parcarea din fata scolii 11 iti strica circulatia in zona? Bre da masinile parcate pe interzis in cele mai aglomerate periade nu incurca circulatia? Sau vrei sa pui parcarea interzisa pe toate strazile sa fi cu totii niste ilegalisti? Hai, mai bine mergi in primarie rupele capu\' celor care te-au sfatuit asa bine incat ai cheltuit niste bani pentru nimic doar ca sa e stresezi pe noi. Deciziile nu trebuie sa fie barbatesti ci legale. Spor! Ai potential. Sigur ajungi undeva. Si la Cartea Recordurilor e bine.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU