21 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 21 aprilie 2018

Se lucrează zor nevoie la podul de la Mărăcineni

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 2290 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Cu planul de măsuri în mână, drumarii care pregătesc închiderea podului de la Mărăcineni au trecut, de ieri, la fapte. Echipele de muncitori au demarat, vineri dimineață, lucrările premergătoare închiderii podului. 


Astfel, a fost desființat scuarul ce separă sensurile de circulație din imediata vecinătate a podului metalic pentru ca șoferii care vin dinspre Rîmnicu Sărat să poată trece cu ușurință pe celălat sens de mers pentru a intra pe podul care va prelua tot traficul. Drumarii rămîn la lucru în acest week-end cînd au de executat  o serie de lucrări impuse de administratorul drumului. 


Urmează să fie montate cinci semafoare, balize pe axul drumului, precum și indicatoare pe care vor fi trecute restricțiile de tonaj ce trebuie respectate în week-end și în zilele de sărbătoare. De asemenea, trebuie făcute lucrări de racordare a DJ203K cu DN2E85. Toate aceste măsuri trebuie luate pînă la închiderea podului, măsură ce va fi impusă duminică la miezul nopții. Lucrările la podul de la Mărăcineni sunt estimate să dureze partu luni, din momentul închiderii circulației. Etichete: pod Maracineni |  scuar |  semnalizare |  lucrari
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU