BREAKING NEWS Buzau
29 [IAN 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 29 ianuarie 2020

Școală din Buzău închisă din cauza gripei

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3071 vizualizari 0 comentarii


Directorul Școlii Gimnaziale din Cilibia, Doinița Guțeniuc, a luat miercuri decizia de închidere a unității de învățământ după ce a observat că școala e aproape goală, elevii acuzând că lipsesc pentru că sunt răciți.
”A existat un număr mare de copii care au absentat. Discutând cu părinții , am aflat că aceștia ar fi  răciți. În comună, nu există medic de familie, pentru că este în concediu medical. Am luat decizia de a suspenda astăzi cursurile, să facem dezinfecția, pentru a fi siguri că nu apar probleme și mai grave”, a declarat pentru șansanews.ro directorul școlii de la Cilibia Doinița Guțeniuc.
În județul Buzău, potrivit medicului epidemiolog Carmen Scântei din cadrul DSP , de la începutul sezonului rece au fost diagnosticate cu gripă 159 de persoane.
”Raportarea la zi arată că în total sunt 159 de cazuri răspândite, 3 sunt confirmate de laborator, restul clinic. Suntem ca și serviciu de supraveghere a stării de sănătate suntem într-o alertă. Trebuie să facem instruiri, să verificam dacă ce instruim se aplică în practică, vine si coronavirusul care impune o atenție și mai  mare”, a declarat miercuri pentru șansanews.ro, medicul Carmen Scântei.  
Etichete: închisă |  Buzău |  cauza |  Școală |  gripei
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU