05 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 05 februarie 2018

Scandalul de la Tăbărăști s-a lăsat cu dosar penal

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 4973 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
Scandalul de la Tăbărăști s-a lăsat cu dosar penal

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe, dar și pentru furt lui Dragoș Barză, patronul discotecii din Tăbărești care, duminică dimineață, i-a luat la bătaie în localul său pe lăutarii formației lui Marinică Nămol, aduși de la București să susțină acolo un program cu muzică de petrecere.

Prezența formației lui Marinică Nămol la Tăbărești a fost anunțată ca un eveniment pe grupurile de pe rețelele de socializare ale celor are preferă acest gen de muzică și nimeni nu se aștepta, cu atît mai puțin lăutarii, ca  povestea să degenereze într-un mare scandal.

Programul a debutat fără probleme, sîmbătă seară, dar spre dimineață, patronul localului i-a luat la pumni pe doi dintre membrii formației după care i-a dat afară, fără să le mai dea și instrumentele.

La ora 4 dimineața, lăutarii lui Nămol sesizau la 112 izbucnirea unui scandal monstru între membrii unei formației și patronul discotecii din Tăbărăști, comuna Gălbinași.

Ei le-au povestiti polițiștilor că tocmai se pregăteau să pună punct programului de manele atunci cînd patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bătaie pe tehnicienii care demontau boxele.

”Eram în timpul cântării iar incidentul s-a întâmplat în loja de deasupra scenei unde sunt mese cu invitați. După ce au plecat clienții de sus, băieții de la tehnic s-au dus să strângă aparatura și în timp ce demontau boxa patronul Dragoș Barză a început să-l lovească pe unul dintre băieți. Fără niciun motiv”, a explicat jurnaliștilor de la „Stiri de Buzău” Marinică Nămol, șeful formației.

Cântăreții de pe scenă au oprit programul și au încercat să aplaneze scandalul, dar patronul s-a dovedit a fi foarte agresiv, i-a dat afară pe toți după care s-a baricadat înăuntru. Pentru a-și recupera instrumentele și aparatura de sonorizare, Marinică Nămol a decis să sune la 112 ca să ceară ajutorul Poliției.

”A trebuit să depunem plângere la poliție pentru că nu ne dădea drumul în local. Dacă încercam să intrăm cu forța nu făceam altceva decât să amplificăm scandalul. Chiar și dacă ar fi fost băut, nu trebuia să aibă dreptul să procedeze așa. Nu e normal să mergi la o cântare și să ajungi să îți recuperezi instrumentele cu poliția. Mi-a rănit doi colegi, pe violonistul de 25 de ani, și pe un tehnician, de 37 de ani, care se simte rău”, a explicat presei Marinică Nămol.

Instrumentele și aparatura pe care patronul discotecii din Tăbărăști le-a sechestrat aparțin unui cunoscut organizator de spectacole de manele, Iosif Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Florin Salam. Agresorul lăutarilor s-a ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe, dar și pentru furt.Etichete: dosar |  lăsat |  penal |  Scandalul |  Tăbărăști
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU