03 [FEB 20] ACTUALITATE Buzau
Luni, 03 februarie 2020

SCANDALOS! Imagini cu trei indivizi care își aruncă gunoiul în natură

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3042 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Nu le pasă de mediu, dar le-ar putea păsa de propriul buzunar dacă ar fi prinși și amendați după ce au aruncat pe câmp saci întregi cu gunoi. Vorbim despre trei tineri care au fost surprinși zilele trecute în timp ce descărcau, relaxați, dintr-o autoutilitară saci întregi cu gunoi. S-a întâmplat în localitatea Zorești, pe câmp, iar ghinionul celor trei tineri a fost să fie surprinși de doi bărbați care circulau în zonă cu o mașină de off-road și care au filmat totul.
Din imagini se vede clar cum cei trei, două femei și un bărbat, descarcă pe câmp saci întregi cu resturi, iar atunci când sunt luați la întrebări nu par a avea vreo problemă. Iar astfel de situații nu sunt nici pe departe singular.e Nu puțini sunt cei care duc la marginea oraşului ori pe câmp, prin diverse localități, resturile de prin gospodărie. Oamenii aruncă acolo tot gunoiul de pe lângă case - de la saci cu gunoi menajer până la mobilier degradat şi moloz din construcţii. Deşi riscă amenzi uriaşe nu le pasă, iar mormanele de gunoi continuă să se adune.
Autorităţile fac apel la cetăţeni să anunţe de îndată atunci când surprind oameni care aruncă deşeuri pe câmp, însă de multe ore nici amenzile nu îi sperie pe cei certați cu bunul simț, indivizi care confundă de cele mai multe ori natura cu coșurile de gunoi.
În ţări ca Germania sau Austria, cine îşi lasă gunoiul în loc nepermis ajunge să plătească şi 1.500 de euro.

Etichete: aruncă |  gunoiul |  Imagini |  indivizi |  natură |  SCANDALOS |  video
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU