07 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 07 mai 2020

Scandal într-un centru de carantină. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2866 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Un buzoian s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce nu a respectat măsura izolării la domiciliu și nici regulile din centrul de carantină în care a fost dus și de unde a încercat să fugă.  Bărbatul din județul Buzău va trebui să dea socoteală oamenilor legii după ce a încălcat toate regulile privind carantina.
Pentru început, buzoianul a fost plasat în izolare la domiciliu timp de 14 zile. O măsură pe care a nesocotit-o, în ciuda riscului la care se expunea dar și a riscului de a îmbolnăvi alte persoane. A ieșit din casă și s-a plimbat în voie până a fost depistat de autorități și dus într-un centru de carantină. Nu a stat mult timp și s-a hotărât să fugă din centru. Ba chiar a devenit violent în momentul în care s-a întâlnit cu reprezentantul Direcției de Sănătate Publică în centrul din care încerca să se facă nevăzut. 
Oficialul DSP Buzău a chemat în ajutor jandarmii care păzeau imobilul. Oamenii legii l-au preluat pe bărbat și l-au dus în camera lui. Totodată, au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor”. Etichete: carantină |  centru |  intervenția |  jandarmilor |  nevoie |  Scandal
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU