19 [OCT 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 19 octombrie 2018

Scandal cu pumni şi spray lacrimogen la UPU

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1988 vizualizari 1 comentariu

Panică,joi seara,la Spitalul Județean de Urgență Buzău! Personalul de la Unitatea de Primiri Urgențe și toți pacienții care așteptau să fie văzuți de medici au fost evacuați după ce o femeie a pulverizat  spray lacrimogen în incintă.                        

Scandalul a pornit de la o ceartă iscată între două familii din Costești in urma caruia,adulții au ajuns la bătaie după ce copiii lor s-au infruntat la școală iar unul dintre ei a fost mușcat de spate. Odată ce a aflat ce s-a intamplat la ore, mama minorului agresat l-ar fi lovit si i-ar fi dat cu spray lacrimogen în ochi celui care i-a mușcat fiul. Apoi, părinții ambilor  copii au mers la spital. În momentul în care s-au întâlnit, pe holul de la UPU a început bătaia care a afectat activitatea de la Urgențe și a produs panică în rândul pacienților. Potrivit martorilor, în momentul în care membrii celor două familii s-au întâlnit în holul UPU Buzău tatăl unuia dintre copii i-a aplicat o lovitură mamei celuilalt, iar aceasta a scos un spray lacrimogen cu care a pulverizat spre bărbat. Ulterior, acesta a fugit pe holurile secţiei, în timp ce femeia agresată l-a urmărit pulverizând din spray. Angajații firmei de pază, insuficienți în raport cu amploarea scandalului, au chemat Poliția. Într-un final, scandalagiii au fost potoliți de polițiștii care i-au dus la audieri. Ambele părți au depus plângeri. Trei dosare penale au fost întocmite de poliâiști după scandalul monstru de la Spitalul Județean  Buzau.


În urma incidentului de ieri, pacienţii care aşteptau să fie consultaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe au ieşit în curtea unităţii spitaliceşti în timp ce alţi pacienţi, unii aflaţi în stare gravă, au fost duşi în alte secţii timp de aproape două ore cât a durat aerisirea secţiei.

Etichete: lacrimogen |  pumni |  Scandal |  spray
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nutica
23 octombrie 2018
,Ati deformat adevarul ,nu am fost nici o clipa în curtea lor,nu am fost mai aproape de100de metri de acest copil, nu i-am dat cu spray,ganditi-va putin ca nu aveam de ce sa fac asta,i-as fi facut fata unui copil ,m-am dus acolo sa-i zic lui taica-su,care anul trecut a promis ca ia el masuri si nu o sa mai fie agresat copilul meu de Calidor,care de data asta l-a muscat mai rau decat ar fi facut-o un caine si sa-i fac morala daca eu m-am purtat frumos cu el, cum a putut sa faca asta,nu am avut cu cine vorbi,oricum a aparut unii din neamul lor care stateau sa muste si ei.Atunci m-am hotarat sa ma duc la lege si le-am spus-o.Ajunsa la upu,am stat la rand,am dat actele la ghiseu si m-am trezit cu un pumn de m-am clatinat pe picioare de la Filip Daniel care mai demult mi-a spus \"nu te mai pune cu noi,ca noi tiganii avem pistoale\".Deci aflati ca nici chiar calitatea de tigan nu poate opri un on de a avea instinct de aparare a lui si a familiei chiar daca acel om e doar o romanca.Oricum puteti sa fiti fericiti,acest instinct si drept mi-a fost rapit de politie care m-a arestat fara vina doar pt ca nu cad dintr-un pumn,ca organismul meu nu cedeza cand înca e pericol în jurul meu,ci se prabuseste dupa aceea.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU