13 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 13 noiembrie 2019

Sânge de la polițiști VIDEO

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3130 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


Centrul de Transfuzii Sanguine din Buzău a fost luat cu asalt, miercuri dimineață, de polițiști. Peste 40 de oameni ai legii au descins la unitatea medicală. Nu pentru vreo anchetă ci pentru a dona sânge pentru semenii aflați la nevoie pe un pat de spital.

Circa 40 de polițiști de la toate departamentele din IPJ Buzău s-au așezat pe scaunele de la Centrul de Transfuzii și au acceptat să doneze sânge, într-un gest care se vrea a fi un exemplu pentru cei care pot dona dar și pentru a contribui la mărirea rezervelor de sânge de care e atâta nevoie pentru a-I putea salva pe cei în impas.
Printre cei care au donat miercuri sânge s-a aflat și pugilistul Bogdan Dinu, care a mărturisit că prima dată când  I s-a luat sânge nu s-a simțit prea bine, dar acum a învățat lecția, și cu o hidratare corespunzătoare, nu mai are nici o problemă.
”O dată pe an donez sânge. Prima data când am donat m-am simțit rău, am venit atunci fără să mă hidratez corect, dar mi-am învățat lecția. Acum sunt foarte ok, am luat micul dejun, am băut suficiente lichide și mă simt foarte bine”, a declarat boxerul, angajat IPJ, la Acțiuni Speciale.
Comanda IPJ Buzău anunță că va susține și va continua astfel de acțiuni în care polițiștii vor dona sânge. ”E un gest de umanitate pentru semenii la nevoie, un gest care poate fi un exemplu de urmat. IPJ Buzău va continua să susțină astfel de activități cu scopul de a mări rezervele de sânge ale Centrului de Transfuzii”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Buzău.


Etichete: polițiști |  Sânge |  VIDEO
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU