20 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 20 mai 2020

Salvatorii își primesc stimulentele de risc! Vezi când ajung banii în conturile beneficiarilor

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1162 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Peste 100 de angajați din sistemul medical buzoian, care s-au aflat în prima linie în lupta cu coronavirusul pe parcursul lunii aprilie, primesc stimulente de risc. Sunt 111 angajați din Spitalul Județean Buzău și Spitalul Municipal Rm. Sărat care vor încasa bani în plus pentru munca depusă în luna aprilie.
Cele mai multe cadre medicale care vor beneficia de astfel de stimulente profesează în unitatea din Rm. Sărat, spital suport pentru tratarea pacienților COVID-19. Potrivit precizărilor făcute de Simona Anghel, director relații contractuale din CJAS Buzău, în emisiunea Focus News de la Focus Tv, 75 de persoane vor primi în total 187.500 de lei . Pe lista angajaților spitalului din Rm. Sărat care vor beneficia de stimulente de risc se află 5 medici, 33 asistente, 2 biologi,7 infirmiere,  13 îngrijitoare, 6 spălătorese, 2 maseuri, 2 agenți DDD și 5 muncitori calificați.
Iar la Spitalul Județean Buzău, 36 de persoane vor încasa, în total, 90.000 de lei.  Bani în plus pentru că au stat în prima linie în lupta cu noul coronavirus vor primi 6 medici din cadrul celui mai mare spital din județul Buzău, 15 asistenți, 9 infirmiere, 2 îngrijitoare dar și 4 agenți DDD.
Stimulentele de risc urmează să fie plătite joi.  Fiecare cadru medical din cei 111 angajați aflați pe listele aferente Spitalului Județean Buzău și Spitalului Municipal Rm. Sărat, va primi suma brută de 2500 de lei, pentru activitatea din luna aprilie.
Managerii celor două unități spitalicești stabilesc numele celor îndreptățiți să fie recompensați pentru munca depusă în spitale, într-o perioadă atât de grea.Etichete: ajung |  banii |  beneficiarilor |  conturile |  primesc |  Salvatorii |  stimulentele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU