04 [AUG 15] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 04 august 2015

Căldura i-a înnebunit pe hoţi

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1193 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Sîmbătă, poliţiştii buzoieni au prins trei hoţi la scurt timp după ce au prădat terenurile unor vecini. Pepeni, roşii sau lucernă, nimic nu a scăpat de vigilenţa şi “pofta“ unor cetăţeni certaţi cu legea. Acum, după ce au fost prinşi, “pofticioşii“ vor da socoteală în faţa legii pentru faptele lor.

A “poftit“ la pepeni

Sîmbătă, în jurul orei 22.30, un bărbat de 61 de ani din Movila Banului a fost surprins în timp ce încărca pepeni într-o căruţă de pe un teren din extravilanul localității Limpeziș. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor cînd au constatat că pepenii fuseseră luaţi de pe un teren care îi aparţinea unui localnic de 60 de ani. Paguba a fost recuperată. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă bănuitul a mai comis astfel de fapte.

Alte 2 cazuri

Tot sîmbătă, poliţiştii au mai întocmit alte două dosare penale după ce un adolescent de 13 ani din Pogoanele a furat roșii din solarul unei vecine iar un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Grebănu a fost prins în timp ce lua lucernă de pe un teren situat în extravilanul comunei de domiciliu, ce aparține unei femei în vârstă de 39 de ani din Podgoria. Cercetările în cele două dosare penale sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliției orașului Pogoanele, respectiv Postului de poliție comunal Grebănu. 


Etichete: camp |  lucerna  |  pepeni |  politisti |  rosii |  hoti
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU