07 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 07 iulie 2014

S-au afişat rezultatele la Bacalaureat ( VIDEO)

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
0 voturi 1288 vizualizari 0 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
S-au afişat rezultatele la Bacalaureat

Mult aşteptatele rezultate ale Bacalaureatului au fost deja afişate în câteva dintre unităţile de învăţământ din Buzău.  Acestea sunt doar rezultatele parţiale, iar candidaţii nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţie până la ora 16.


Din cei 3500 de elevi doar 60, 66% au reuşit să promoveze examenul maturităţii.  Absolvenţii de liceu care şi-au încercat norocul pentru a doua sau a treia oară au obţinut cele mai slabe rezultate.

 

În întreg judeţul doar două eleve au reuşit să obţină punctajul maxim la Bac. Este vorba despre o absolventă a Colegiului Naţional”Bogdan Petriceicu Haşdeu” şi o altă absolventă a Colegiului Naţional “Mihai Eminescu”.

 

În topul promovabilităţii rămâne în contintinuare Colegiul “Bogdan Petriceicu Haşdeu”, unde toţi absolvenţii au trecut cu brio peste examenul de Bacalaureat. Colegiul “Mihai Eminescu se clasează pe locul doi cu un procent de promovabilitate de 90,28%, iar pe locul trei Liceul “Ştefan cel Mare” din Rîmnicu Sărat cu un procent de 90,24%.


În coada clasamentului se situează Liceul tehnologic din Pătârlagele şi liceele din Lopătari şi Ruşeţu, unde nici un absolvent nu a reuşit să obţină punctajul minim de promovare a Bacalaureatului.

 

 

 
 

 Etichete: absolventi |  bacalaureat |  rezultate |  examen
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU