03 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 03 aprilie 2018

S-a decis cînd se închide podul Mărăcineni

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
2 voturi 3279 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Poliția Rutieră a dat, luni, avizul pentru închidera Podului Mărăcineni, care asigură tranzitul spre Capitală, pe DN 2 E 85. Astfel, s-a răspuns solicitării administratorului drumului, CNAIR , pentru închidere, începînd cu 10 aprilie.  Totuși, nu aceasta va fi ziua în care se va trece la închiderea circulației pe podul metalic.


Decizia finală va fi luată abia pe 11 aprilie, după o întîlnire între reprezentanții CNAIR, cei ai Prefecturii și constructorul care reabilitează podul. Noi avem un aviz de principiu care ne-ar pemite să închidem traficul pe 10 aprilie, dar pentru că mai sunt lucrări acolo, inclusiv pe drumul județean 203 K și la repararea unui rost pec el de-al doilea pod, urmează să avem această întîlnire păe 11 aprilie pentru a stabili exact momentul. Noi preconizăm că pe data de 16 ar putea fi închisă circulația pe această cale de pod pentru a începe lucrările.” A declarat pentru Focus TV Alin Șerbănescu, purtător de cuvînt al CNAIR. Podul va rămîne închis 130 de zile, timp în care se va lucra la partea metalică și la carosabilul podului. În toată această perioadă, traficul se va desfășura doar pe al doilea pod, cel care, în prezent, asigură circulația pe sensul de ieșire din oraș. Din momentul  închiderii podului metalic, vor fi luate o serie de măsuri atît de constructorul drumului , cît și de Poliția Rutieră.


”Firma de construcții va instala 5 semafoare sincronizate pe tronsonul cuprins între intrarea pe pod dinspre Mărăcineni și intrarea în municipiul Buzău (zona Bariera Focșani), pentru fluidizarea traficului” a anunțat Instituția Prefectului.  Traficul din zonă va fi supravegheat și de echipaje ale Poliției Rutiere, valorile zilnice fiind de circa 20 000 de vehicule/zi. Etichete: aviz |  inchidere |  lucrari  |  pod Maracineni
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU