20 [IAN 18] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Hoții au plecat cu instrumentele muzicale! Vezi aici ce artist a pățit asta! (GALERIE FOTO)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2359 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Casa artistului Ruslan Lazarin, a fost spartă,vineri seara, iar din primele informatii, rezulta ca ar fi vorba despre doi indivizi care au dat o spargere rapidă în locuința muzicianului, în timp ce acesta era plecat in oras împreună cu soția și cei doi copii. Ar fi vorba despre o spargere rapidă care nu s-a lăsat cu pagubă masivă, indivizii vizând bijuterii și bani.
Artistul spune că hoții au plecat cu două instrumente muzicale la care ținea foarte mult. Din locuință au mai dispărut electronice și bijuterii din aur, inclusiv verighetele soților Lazarin, paguba fiind estimată la circa 5000 de euro. Prinderea autorilor pare a fi o chestiune de timp, mai ales că locuința lui Lazarin era supravegheată video. Imaginile păstrate de camerele de supraveghere arată că au fost doi autori ai spargerii care au acționat în ...9 minute. 
Poliția a confirmat spargerea, iar surse din anchetă confirmă existența unui cerc de suspecți. Cercetarea polițiștilor veniți la fața locului s-a prelungit până târziu în noapte. Vineri seara, alte două case din cartierul Laminorul, unde locuiește și cântărețul Ruslan Lazarin, au fost sparte și, cel mai probabil este vorba despre aceiași autori. Etichete: Focsani |  hoti |  Laminorul |  locuinta |  spargere |  Ruslan Lazarin
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU