04 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 04 martie 2020

Prof. Streinu Cercel, anunț șoc. Ce se va întâmpla cu românii din Italia care vin acasă de Paști

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 3120 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

”Dacă nu au au nevoie să vină acasă, să nu vină”-este mesajul transmis marți românilor din Italia de către profesor doctor Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș, prezent în studioul Medika Tv, la emisiunea Medika Special, cu detalii exclusive despre evoluția coronavirusului în România și în lume, dar și cu precizări despre ce ne așteaptă din punct de vedere epidemiologic. 

Invitatul jurnalistei Andrada Popovici , profesorul Adrian Streinu Cercel a avut un mesaj ferm pentru românii care se pregătesc să vină acasă din Italia, luna viitoare, cu ocazia sărbătorilor pascale, în condițiile în care această țară este crunt lovită de epidemia de coronavirus, zilnic sute de persoane fiind diagnosticate cu această infecție.

”Dacă nu au o nevoie anume să vină, să nu vină, dacă trebuie să vină în mod obligatoriu să ia în calcul că ar putea fi izolați la domiciliu. Dacă vin din anumite arii în ajun de Paște, s-ar putea să aibă o surpriză, în funcție de evoluția contextului epidemiologic, să fie puși în izolare la domiciliu sau chiar în carantină instituționalizată dacă vin din zone unde există în circulație acest virus. Deci, e văzând și făcând ”, a declarat profesorul Streinu Cercel la Medika Tv,

Pentru mai multe detalii, vezi AICI Etichete: carantinați |  Italia |  posibil |  putea |  Românii |  sărbători
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU