15 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 15 noiembrie 2019

Romanescu:La PNL se fac analize nu decapitari

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2783 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


   Liberalii au cucerit, pentru Klaus Iohannis, prima poziiie in preferintele alegatorilor din municipiul Buzau, dar in judet s-au situate pe locul doi, chiar si in unele comune conduse de primari PNL. Intr-un clasament al organizatiilor PNL din tara, scorul de la Buzau este unul dintre cele mai mici. Totuși, analiza care ar fi trebuit să scoată la suprafață eventualele erori care au generat numărul mic de voturi obținute la primul tur al alegerilor prezidențiale nu a fost încă făcută. Abia joi dupa amiaza dupa-miaza liberalii s-au intalnit sa intoarca rezultatele pe toate partile. Cert este că organizația de la Buzău își păstrează liderul deși au existat zvonuri potrivit cărora deputatului Cristi Romanescu i s-ar fi cerut demisia. 

Concluziile dupa rezultatele din primul tur sunt clare pentru toti competitorii, iar cele două partide care au rămas în cursa pentru prima funcție din stat, se aliniaza la startul campaniei pentru turul doi si se pregătesc să iasă la atac. 
În timp ce Partidul Social Democrat a anulat conferința de presă ce urma să aibă loc vineri, în prima zi de campanie, Partidul Național Liberal a organizat prima conferință de presă.  Mai relaxat decât în noaptea alegerilor , președintele organizației județene Cristi Romanescu a anunțat că nu a avut timp de analize la Buzău dar că este programata joi o întâlnire a liderilor în care cel mai probabil va fi pus în discuție rezultatul primului tur, la nivel de judet. Scorul PNL Buzău a clasat organizația județeană pe locul trei din coada clasamentului național, după filialele PNL din Covasna și Harghita. 
,, in familia noastra vom face o analiza , unde au fost problemele, unde mai ..inca mai avem mult de lucru
Cu acest rezultat, libralii privesc spre partea plina a paharului: victoria din municipiul BuzauLiderul liberalilor, Cristi Romanescu, spune ca marti s-a aflat intreaga zi in preajma premierului Ludovic Orban și că în nici un moment acesta nu i-a facut vreun repros in legatura cu rezultatul primului tur la Buzau. 
Daca ar fi dorit cineva sa-mi analzeze  activitatea ar fi facut-o, sa ma mustruluiasac nu ar fi ezitat, dar marti am stat cu Orban si  a avut oczii, dar din contra daca stam  sa ne gandim PNL  la municipiu Buzaua castigat  a avut o creste de procente ..alte judete au fgost in regres in procente ", a declarat ,Cristi Romanescu,presedintele organizatiei judetene liberale.Romanescu a mai subliniat  că filiala pe care o conduce a crescut în procente, însă pașii făcuți sunt mici. 

PNL va începe campania din primul moment.In noaptea de joi spre vineri, este programata inlocuirea tuturor afiselor electorale, iar zilele urmatoare sunt rezervate iesirilor pe teren pentru o campanie din usa in usa. Etichete: analize |  decapitari |  Romanescu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU