21 [MAR 18] POLITIC Buzau
Miercuri, 21 martie 2018

Romanescu nu-i iese din cuvânt lui Orban

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1991 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Liderii organizaţiei judeţene a PNL Buzău şi-au însuşit directivele trasate de preşedintele Ludovic Orban de a critica Puterea în teritoriu. Preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu a emis un comunicat de presă în care critica aspru PSD pe care-l acuză că încearcă să îngenuncheze Justiţia.
Romanescu mai spune că PSD nu a acceptat niciun amendament penelist: ”Niciun amendament al nostru nu a avut şanse de supravieţuire în faţa comisiei speciale a Parlamentului, coordonată îndeaproape, foarte minuţios şi vigilent de domnul Florin Iordache. Totul s-a desfăşurat cu foarte mare rapiditate, sub impulsul unei strategii puse la cale de actuala putere. Strategia pe repede înainte! După ce comisia lui Iordache, discuţiile pe marginea amendamentelor depuse de liberali au fost sistate din start, iar maşina de vot PSD-ALDE-UDMR a funcţionat fără greşeală, modificările la legile Justiţiei au ajuns la plenul Camerei Deputaţilor”.
În plus, Romanescu mai arată că: ”Opoziţia a primit proiectul de lege pentru a-l studia doar cu o oră înainte de votul în plen. Este ceva fără precedent!Asta este democraţia pe care ne-o oferă PSD-ALDE, marca proprie! Suntem puşi în faţa faptului împlinit şi nu ni se oferă nicio posibilitate să reacţionăm. Acest tip de comportament denotă o temă organică faţă de repercursiunile unei justiţii independente. De aceea, se reacţionează instinctual fără prea multă judecată. Orcine e „altfel” reprezintă un potenţial duşman. De la cel mai mic la cel mai mare nivel. Aşa ca, au decis să-l scoată din cărţi până şi pe Preşedintele Iohannis în numirea şi revocarea din funcţie a şefilor Parchetelor”.Etichete: cuvânt |  Orban |  Romanescu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU