05 [SEP 17] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 05 septembrie 2017

Romanescu a primit la Cluj Napoca inspecţia ETTU

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
1 vot 1631 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Federaţia Română de Tenis de Masă a demarat pregatirile pentru Campionatele Europene de juniori şi cadeţi, care vor avea loc anul viitor la Cluj Napoca, în perioada 15-24 iulie.            
Oficialii ETTU, managerul de competiţie Dimosthenis Messinis şi secretarul general Richard Scruton, au fost întîmpinaţi la Cluj Napoca de preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, și directorul Campionatelor Europene de juniori şi cadeţi 2018, Beatrice Romanescu. Inspecţia oficială a vizat Sala Polivalentă şi hotelurile adiacente. Reprezentaţii ETTU au fost impresionaţi de Sala Polivalentă şi de potenţialul acesteia pentru eventualele competiţii ulterioare de seniori, cum ar fi Cupa Mondială sau Campionatele Europene de seniori. "Sala Polivalentă are o capacitate de 9.000 de locuri şi va avea 24 de mese de competiţie, o sală de antrenament separată şi condiţii moderne şi complete pentru sportivi, antrenori, oficiali şi media", a declarat secretarul general Richard Scruton. În 2018, Campionatele Europene de juniori şi cadeţi revin în România pentru prima dată după 1959.

"Sîntem încîntați de condițiile Sălii Polivalente din Cluj-Napoca și hotărîți să stabilim un standard înalt în ceea ce privește turneele de tenis de masă. Este o provocare mare pentru Federația Română de Tenis de Masă, dar sîntem pregătiți și vom depune toate eforturile necesare astfel încît Campionatele Europene de juniori și cadeți 2018 să devină un punct de referință pe harta competițională din Europa",  a spus Beatrice Romanescu, Director de Competiție al Campionatelor Europene de juniori și cadeți 2018.
Etichete: inspecţia |  Napoca |  primit |  Romanescu
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU