23 [MAI 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 23 mai 2019

Reţinut după ce a accidentat grav un copil şi a fugit de la locul faptei

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1678 vizualizari 0 comentarii

Un tânăr de 18 ani a fost reținut după ce s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere, și a accidentat grav un copil. 

Accidentul a avut loc aseară pe strada Răchitei din municipiul Buzău. Tânărul de 18 ani se afla la volanul unei mașini, a unor prieteni de familie plecați în străinătate.  Ajuns în zona unei intersecții,  tânărul a lovit puternic un copil care se plimba pe bicicletă și care nu ar fi oprit atunci când a întâlnit în drum indicatorul Oprire. În urma accidentului, copilul de 10 ani a fost grav rănit. El a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie hemoragică dar și alte traumatisme. Imediat după impact, deși victima sa era într-o baltă de sânge, șoferul a fugit de la locul accidentului. 
Polițiștii l-au găsit câteva ore mai târziu și l-au reținut pentru 24 de ore. Tânărul se face vinovat pentru producerea accidentului soldat cu vătămarea unui copil, de fugă de la locul faptei și conducere fără permis.
Băiatul accidentat aseară a ajuns la Spitalul Județean Buzău, medicii de aici l-au stabilizat după care l-au transferat cu ambulanța la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. În ceea ce –l privește pe tânărul care a provocat accidentul, magistrații vor decide astăzi dacă va fi sau nu arestat preventiv. Etichete: accidentat |  copil |  faptei |  fugit |  locul |  Reţinut
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU