06 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 06 septembrie 2019

Reținut după un val de înșelăciuni prin metoda ”Șmen”

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2726 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Individul a operat în mai multe județe ale țării

Atenţie la escroci!  Poliţiştii de investigaţii criminale din Buzău au reţinut un bucureştean care a comis mai multe fapte de înşelăciune, prin metoda „şmen” atât în Buzău cât și în alte județe ale țării.
 
Bărbatul a fost identificat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu şi a fost reţinut de poliţiştii buzoieni pentru o perioadă de 24 de ore.În urma documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului, poliţiştii au stabilit că bucureşteanul ar fi comis şase fapte de înşelăciune prin metoda „şmen”, prejudiciul total fiind de aproximativ 2300 de lei.
Vineri, bărbatul este prezentat unităţii de parchet pentru dispunerea măsurilor legale iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bucureşteanului care ar mai fi comis astfel de fapte pe raza mai multor judeţe din ţară.
Pentru prevenirea unor astfel de fapte, poliţiştii atrag atenţia angajaţilor societăţilor comerciale să fie foarte atenţi în momentul în care primesc de la clienţi bancnote „mari” pentru a achita diferite produse.
Aşa-zişii clienţi profită de orice moment de neatenţie pentru a „trage” din banii primiţi rest, unii dintre ei răzgândindu-se chiar şi în ceea ce priveşte cumpărarea produselor respective.


 

Etichete: înșelăciuni |  metoda |  polițiști |  Reținut
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU