26 [IUN 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 26 iunie 2014

Restricţii de trafic în oraşul Buzău. Uite aici unde!

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
0 voturi 1051 vizualizari 0 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
Restricţii de trafic în oraşul Buzău. Uite aici unde!

Restricţii de trafic, joi, începând cu ora 9.00, pe bulevardul Mareşal Averescu, bulevardul Unirii şi strada Aleea Trandafirilor din municipiul Buzău.


Este traseul pe care se va deplasa Garda de onoare către Platoul Dacia, unde vor avea loc manifestările dedicate Zilei Drapelului Naţional. Totodată, începând cu ora 10.40 până la 11.10 vor fi instituite restricţii de trafic şi pe sectorul de drum cuprins între intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Ion Băieşu până la intersecţia străzii Ostrovului cu Aleea Trandafirilor. Echipe de la poliţia rutieră vor fi prezente mâine în trafic, pentru a-i îndruma pe şoferi pe rutele ocolitoare.

 

Restricţii vor fi joi şi pe Drumul European 85, în dreptul podului de la Mărăcineni. În zonă nu va fi însă nici o defilare, ci se vor efectua lucrări de întreţinere şi reparare a covorului asfaltic de pe pod. Lucrările vizează un singur sens de mers, respectiv cel dinspre Rm. Sărat spre municipiul Buzău. Agenţii de circulaţie vor fi prezenţi în zona podului de la Mărăcineni, unde se va circula pe o singură bandă. Buzoienii, dar şi şoferii care tranzitează judeţul, vor putea circula doar pe sensul de mers de la Buzău către Rm. Sărat.

 

 Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU