25 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 25 septembrie 2019

Restricții de tonaj ridicate, pe DN 10

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2720 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Restricții de tonaj ridicate, pe DN 10-

 Restricțiile de tonaj pentru vehiculele de 3,5 tone pe DN 10 Buzău Brașov, în amonte de Barajul Siriu, au fost ridicate. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău a aprobat o hotărâre privind ridicarea restricțiilor de tonaj de la 3,5 tone la 7,5 tone pentru autovehiculele de transport persoane și cele de marfă.
Pe de altă parte, pe Viaductul Giurca, care urmează să intre în reparație capitală, circulația rutieră se va desfășura în continuare pe o singură bandă de mers, cu lățimea de 2,25 m și o zonă de siguranță de 0,25 m. Măsura a fost luată după ce, în urmă cu 2 săptămâni, prefectul de Buzău a solicitat CNAIR să comunice în cel mai scurt timp dacă starea tehnică a viaductului permite ridicarea restricțiilor pentru vehiculele cu masa maximă autorizată de până în 7,5 tone.
Toate aceste restricții de trafic au fost impuse din cauza problemelor grave care au apărut în ultimii ani pe DN 10 Buzău Brașov, în zona barajului Siriu. În unele puncte au apărut alunecări de teren, în timp ce pe viaductul Giurca s-au format gropi de câțiva metri.Etichete: Restricții |  ridicate |  tonaj
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU