11 [IAN 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 11 ianuarie 2019

Restrictii de circulatie,conditii de iarna

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1633 vizualizari 0 comentarii

 E iarnă în toată regula, în Regiune. Sunt drumuri blocate ori cu restricții iar unde se circulă șoferii trebuie să fie prudenți pentru că pot întâlni zone cu zăpadă și pot derapa.                                                                          In județul Buzău sunt restricții de tonaj pe DN 22 Râmnicu Sărat Brăila. Pe această șosea, din cauza viscolului puternic și a riscului ca mașinile să rămână blocate în nămeți, nu au voie să circule autovehiculele mai grele de 3. 5 tone iar pe  sectorul  de drum respectiv se acționează cu 5 utilaje. 
În total, pe drumurile naționale din județul Buzău se actioneaza cu  50 utilaje, pânâ acum fiind împrăștiate 300 tone sare.  Iar pe drumurile județene sunt dislocate 45 de utilaje care au împrastiat în ultimele ore peste 430 de tone de antiderapant.
 
  Potrivit ultimelor date ,in Județul Buzău, un autobuz a derapat ,vineri dimineață, blocând  drumul județean 220, între localitâțile Boldu si Ghergheasa. Șoseaua era acoperitâ cu zăpadă iar șoferul nu a mai putut stâpâni masina care a derapat si a rămas pe șosea,blocând-o.
În autobuz erau doi călători care au fost preluați de poliție. La fața locului, a rămas șoferul. În zonă trebuie să ajungă un utilaj care va pune autocarul pe sensul său de mers, astfel încît traficul să poată reveni la normal.  Tot in noaptea de joi spre vineri,  3 mașini cu 10 oameni au rămas  blocate circa 30 de minute, la      Rușețu, pe DJ 214 A unde ningea si era viscol puternic.  
În continuare, soferii sunt rugaţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.
 
 
 
 
 
 
         


Etichete: circulatie |  conditii |  iarna |  Restrictii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU