15 [NOV 14] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Record! Mare carambol cu 5 maşini pe Unirii Nord. Vezi aici cum s-a petrecut accidentul VIDEO

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
3 voturi 1891 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

5 autovehicule au fost implicate cu puţin timp în urmă într-un carambol ce poate fi socotit un record din punct de vedere al numărului. Accidentul s-a produs pe Bulevardul Unirii Nord în zona Catedralei Sfântul Sava, pe sensul de mers dinspre Focşani spre Bucureşti. 

Din primele cercetări reiese că un maxi-taxi a încercat să iasă din staţie, iar un Renault Clio Symbol de culoare verde a frânat brusc fiind lovit din spate de un alt autoturism. 

Maşina, un Audi A4, vişiniu, făcea parte dintr-o coloană formată dintr-un Volkswagen Golf de culoare neagră, un Ford Focus albastru şi un Opel Astra argintiu, ce venea cu viteză după ce trecuse de semafor. La faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti de la Rutier şi un echipaj de la Ambulanţă.  Volkswagen-ul şi Opelul au fost avariate mai grav fiind ridicate pe platformă. În urma accidentului o persoană a suferit răni uşoare în zona capului.

 Toţi şoferii au fost testaţi alcooloscopic, rezultatul fiind din câte se pare negativ în toate cazurile.Etichete: accidentul |  carambol |  maşini |  petrect |  Record |  Unirii
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 2   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU