BREAKING NEWS Buzau
16h 57' ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 23 august 2014

Răfuială între două clanuri, terminată cu crimă

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
4 voturi 2322 vizualizari 2 comentarii florinzafiu@sansanews.ro
UPDATE [16:57] 23 AUG 2014 ›
Anchetatorii spun că, de fapt, nu "taxa de protecţie" ar fi fost sămânţa de scandal între cele două familii, ci disputa pe o suprafaţă de teren aflată în vecinătatea caselor. Mai multe persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri.


Din pricina unei “taxe de vecinătate” un bărbat în vârstă de 34 de ani din cartierul Tohăneni a fost lăsat fără suflare într-o baltă de sânge de către un vecin de-al său. Crima s-a petrecut astăzi, în jurul orei 11.00, pe strada Triumfului, aproape de zona Gării. 

Victima se mutase de curând pe strada Filantropiei, în vecinătatea agresorului, un bărbat de etnie romă. Acesta, în mod repetat, i-a cerut o sumă de bani în contul unei aşa-zise taxe de vecinătate, însă, de fiecare dată buzoianul în vîrstă de 34 de ani a refuzat să plătească. 

După mai multe scandaluri şi ameninţări, în această dimineaţă agresorul, alături de mai multe rude înarmate cu săbii şi bîte, a plecat să îi ceară socoteală vecinului său. Discuţiile au degenerat într-o încăierare din care bărbatul în vârstă de 34 de ani de aceeaşi etnie, înarmat doar cu un briceag, a fost lăsat într-o baltă de sânge. 

A fost chemată la faţa locului şi o ambulanţă care l-a transportat pe buzoianul tăiat cu sabia la Spitalul Judeţean Buzău. La scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, bărbatul şi-a dat ultima suflare. În altercaţie a fost rănit şi un tânăr în vârstă de 22 de ani, se pare din tabăra agresorilor, care acum se află în stare gravă la Terapie Intensivă. 

Poliţiştii au încercat să ajungă la faţa locului pentru a-l prinde de ucigaş însă acesta dispăruse de la locul faptei. În urma anchetei agresorul a fost încătuşat şi dus la audieri în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. 
Etichete: crima |  romi |  tigani |  bataie tigani
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 4   -4

Comentarii

vangelie
23 august 2014
Niște țigani. ?...
DAN STROE
24 august 2014
Nu va inteleg de ce promovati atat ,,niste ciori,,. Ce au facut? S-au omaorat? Foarte bine, daca atat stiu ei....


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU