07 [OCT 15] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 07 octombrie 2015

Proxenet din Rîmnic săltat de mascaţi şi reţinut

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1143 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Un cetăţean de 25 de ani din Rîmnicu Sărat a fost săltat aseară de mascaţi de la locinţa sa din cartierul Costieni şi apoi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de proxenetism. Potrivit
Poliţiei,bărbatul, alături de alţi 7 complici au beneficiat de importante sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către o rîmniceancă, în Spania, începînd cu luna mai 2015. La acţinea fulger au participat 20 de poliţişti de la Investigaţii criminale care au percheziţionat trei locaţii din oraş.

"În ziua de 6 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au reținut un râmnicean în vârstă de 25 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de proxenetism.

În dimineața zilei de 6 octombrie, în baza mandatelor de percheziție emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat, aproximativ 30 de polițiști de investigații criminale și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au desfășurat 3 percheziții, la domiciliul unui râmnicean de 25 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de proxenetism și la domiciliile altor două persoane în vârstă de 27, respectiv 25 de ani, bănuite de legături infracționale cu râmniceanul de 25 de ani.
Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a.c., tânărul de 25 de ani ar fi beneficiat de banii obținuți de pe urma practicării prostituției, pe teritoriul Spaniei de către o tânără din municipiului Rm. Sărat, suma totală fiind estimată la aproximativ 50.000 Euro. 
În urma activităților desfășurate, de la locuințele percheziţionate au fost ridicate sume de bani, buletine de transfer sume de bani şi alte înscrisuri care interesează cauza.
La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au fost conduse pentru audieri 7 persoane.
Astăzi, 7 octombrie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat cu propunerea de punerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței în vederea arestării preventive.
 Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru soluţionarea cauzei.", a precizat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.Etichete: mascati |  Proxenet |  Ramnic |  retinut |  saltat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU