06 [MAR 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 06 martie 2018

Protest la Serviciul Permise –Înmatriculări

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
2 voturi 2352 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Un buzoian care a încercat să se înscrie la un concurs pentru ocuparea unui post în cadrul Serviciului  Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău  a declanșat, în această dimineață, un protest în fața sediului instituției, aflat pe strada Chiristigii. Bărbatul susține că a depus un dosar pentru participarea la concursul pentru postul de analist programator, concurs organizat de direcția de specialitate din cadrul MAI, dar nu a fost înștiințat cu privire la rezultatul selecției de dosare. În condițiile în care concursul se desfășoară marți, buzoianul a verificat pe site-ul DPCRIV informațiile referitoare la candidații admiși și a constatat că numele său nu apare nici la ADMIS, nici la RESPINS.  Protestatarul susține că a depus dosarul de înscriere la concurs la Instituția Prefectului Județul Buzău.

”Am văzut anunțul pe siteul posture.gov.ro, am venit aici la Serviuciul Permise și ei m-au redireționat la Prefectură. De acolo mi-au spus ce trebuie să fac. Am revenit la Prefectură, după o săptămână, dar dosarul meu a fost oprit abuziv de la înscriere. Doamna Buzatu Letiția mi l-a primit” susține Emanuel Cristian Nedelcu.

Reprezentanții Instituției Prefectului Județul Buzău au confirmat că marți se desfășoară concursul pentru postul respectiv, dar spun că dosarul ar fi trebuit să fie depus la sediul din București al Direcției Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor. 

”O condiție era ca dosarul să fie depus la Direcția de la București. Domnul Nedelcu nu a respectat termenul stabilit prin anunț și a dorit să îl depună la Buzău, ceea ce nu a fost posibil…A adresat Instituției Prefectului o sesizare și a primit răspuns , dar nu a fost mulțumit de răspuns și a ales această formă de protest.” a declarat Gabriel Cozma, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului-Județul Buzău.
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU