03 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 03 octombrie 2019

Proiect: intrare liberă la competiții sportive pentru copii

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
1 vot 3507 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Proiect:intrare liberă la competiții sportive pentru copiii până în 16 ani


Acces gratuit pentru copiii cu vârsta de până în 16 ani la toate competițiile sportive organizate în municipiul Buzău. Este propunerea consilierilor locali ai Partidului Național Liberal, care au întocmit un proiect de hotărâre și l-au depus déjà la Primăria Buzău. Documentul care urmează să fie analizat ar reglementa accesul liber la meciuri în condițiile în care, în prezent, acest aspect este lăsat la latitudinea organizatorilor. Dacă proiectul va fi aprobat de aleșii locali, toți copiii până în 16 ani vor primi la intrare un bilet de acces cu ”loc”, cu valoare zero.


”Bilet de acces ,,cu loc” cu valoarea de zero lei”. Asta ar urma să primească la intrarea pe stadion sau în locațiile unde se organizează competiții sportive toți copiii de până în 16 ani din Buzău. Practic, ei ar avea intrarea gratuită la toate meciurile din oraș, aspect care acum este lăsat la alegerea organizatorilor, motiv pentru care sunt situații în care copiii sunt nevoiți să plătească bilet.
Propunerea le aparține consilierilor liberali Constantin Ionescu, Nicu Liviu Bănică, Ion Barbu, Nicolae Șerban, George Aurelian Vlad și Liviu Barbu care déjà au inițiat un proiect de hotărâre în acest sens pe care l-au depus la Primărie.
Inițiatorii proiectului au menționat în expunerea de motive a actului normativ faptul că această măsură s-ar impune luând în considerare necesitatea promovării sportului în rândul copiilor și încurajarea practicării oricărei mișcări sportive în rândul acestora precum și conștientizarea în rândul copiilor că sportul contribuie la o dezvoltare sănătoasă și armonioasă, la creșterea și educația lor.
Dorința celor șase consilieri liberali, inițiatori ai proiectului, este aceea de a crea o alternativă pentru copii de a petrece timpul liber.
Pentru ca propunerea să se aplice este nevoie ca proiectul depus acum la Primărie să fie aprobat de aleșii locali.Etichete: competiții |  copiii |  intrare |  liberă |  pentru |  Proiect |  sportive
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU