12 [IUN 13] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 12 iunie 2013

Profesorul Leon Rusu, implicat în trecut într-un alt scandal sexual

alte articole de
1 vot 1523 vizualizari 0 comentarii

Profesorul de muzică Leon Rusu, arestat aseară pentru corupţie sexuală, a fost şi în trecut protagonistul unei plîngeri formulate de o elevă.

În urmă cu doi ani, cadrul didactic a fost reclamat la Poliţie de o elevă care s-a plîns că ar fi fost hărţuită sexual de Rusu cu care făcea meditaţie la domiciliu acestuia. Eleva s-ar fi plîns oamenilor legii că dascălul s-ar fi comportat indecent la orele de pregătire pe care le efectuau împreună. Copila era la acest moment elevă la Şcoala numărul 15 din Buzău, acolo unde Leon Rusu are ore şi acum.

În urma anchetei, cadrul didactic nu a fost tras la răspundere întrucît nu au existat suficiente probe care să îi dovedească vinovăţia. Reclamaţia îndreptată împotriva profesorului ar fi trebuit  să reprezinte însă un semnal de alarmă pentru conducerea Şcolii numărul 15, de acolo de unde provenea fata care a reclamat gesturile indecente ale dascălului. Pusă în faţa scandalului sexual iscat ieri în jurul profesorului Leon Rusu, conducerea Şcolii numărul 15, acolo unde şi în ziua de azi predă dascălul de muzică, a refuzat orice comentariu.

Reamintim, profesorul Leon Rusu care predă atît la şcoala numărul 1 cît la 15, a fost arestat aseară pentru corupţie sexuală după ce ar fi mîngîiat şi sărutat mai multe eleve de gimnaziu, în sala de clasă. Incidentul s-a petrecut miercurea trecută, la Şcoala numărul 1 din Buzău, cînd Rusu a venit beat la ore.Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU