26 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 26 octombrie 2014

Produse tradiţionale buzoiene, la târgul INDAGRA

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1735 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Trei producători buzoieni de produse tradiţionale se vor număra printre expozanţii de la cel mai mare şi important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA. Evenimentul este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comert şi Industrie din România, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Potrivit organizatorilor, cea de-a XIX-a ediţie se va desfaşura în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2014, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo. Din judeţul nostru, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Direcţiei Agricole Buzău vor participa trei firme autorizate ca producători de produse tradiţionale, care vor expune produse specifice Buzăului, dintre care nu vor lipsi renumiţii “Cârnaţi de Pleşcoi”. 

 În ciuda crizei, de la an la an INDAGRA a adunat  un număr tot mai mare de companii expozante şi de vizitatori prezenţi la târg, cât şi din punct de vedere al calităţii evenimentelor conexe organizate şi al produselor şi echipamentelor expuse. Tematica INDAGRA cuprinde agricultura (utilaje agricole, irigaţii şi echipamente, transporturi din domeniul agricol, îngrăţăminte pentru agricultură, sere şi solarii, material săditor, seminţe), zootehnie (creşterea animalelor, creşterea păsărilor, abatorizare, utilaje şi echipamente zootehnice, nutreţuri combinate, produse de uz veterinar, dezinsecţie, deratizare), viticultura, echipamente de protecţie şi lucru.

Expoziţia din acest an cuprinde şi prezentarea de aparatură pentru laboratoare, dar vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai băncilor care vor oferi date despre finanţări, consultanţă şi proiecte, organisme de certificare. Participanţii vor putea afla şi care este bursa de joburi în domeniu. În acest an se aşteaptă o bună participare, după ce ediţia din  2013 a INDAGRA a stabilit noi recorduri, adunând 453 de companii expozante din 23 de ţări, o suprafaţă expoziţională de 32.000 metri pătraţi, 60.0000 vizitatori, fiind organizat un pavilion naţional al Franţei şi participări de grup din Grecia şi Turcia.Etichete: buzoiene |  INDAGRA |  Produse |  târgul |  tradiţionale
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU