BREAKING NEWS Buzau
12 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 12 mai 2020

Procurorii intră pe firul focarului de la Râmnicelu

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2245 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Trei dosare penale au fost întocmite de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, întocmite în cazul focarului de la Râmnicelu, unde mai mulți localnici au refuzat să fie testați pentru depistarea coronavirusului.  Procurorii din Rîmnicu Sărat fac verificări după ce contacții primului localnic confirmat cu COVID 19 au refuzat testarea.
Nu mai puțin de trei dosare penale au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat, fiecare având ca obiect comiterea infracțiunilor de “Zădărnicirea combaterii bolilor”  și “Omisiunea declarării unor informații”.

Verificările vin după ce săptămâna trecută, șase persoane majore domiciliate la trei adrese distincte de pe raza comunei Râmnicelu, contacți ai bărbatului de 30 de ani care ar fi adus virusul în comună, au refuzat testarea dar și să fie examinați de către medicii epidemiologi din cadrul DSP Buzău  pentru a se stabili dacă sunt la rândul lor infectați cu COVID-19. Mai mult, persoanele respective au refuzat să ofere cadrelor medicale date cu privire la alți localnici cu care au intrat în contact.

Polițiștii și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat fac cercetări acum în acest caz.Etichete: firul |  focarului |  intră |  Procurorii |  Râmnicelu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU