BREAKING NEWS Buzau
27 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 27 ianuarie 2015

Procesul lui Boşcodeală în 'dosarul Gloria' a rămas în pronunţare. Vezi când se dă sentinţa

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
9 voturi 1994 vizualizari 5 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Primarul Constantin Boşcodeală aşteaptă sentinţa în „dosarul Gloria”.

La termenul de astăzi de la Judecătoria Braşov, Boşcodeală a fost audiat pentru ultima dată. Judecatorul Anda Sâmpetru, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Braşov a declarat că instanţa urmează să se pronunţe în acest caz în ziua de 10 februarie.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru abuz în serviciu în toamana anului 2013.  Rechizitoriul anchetatorilor arată că edilul şef a dat bani din bugetul local pentru sport, în principal pentru Gloria Buzău, dar, în acelaşi timp, a dat în folosinţă gratuită unor cluburi cu acţionari privaţi, părţi din baza sportivă a clubului din Crâng.
Dosarul, finalizat de procurorii DNA, a fost trimis spre judecare la Braşov. Cererea a venit din partea procurorilor care au considerat că la Buzău, judecătorii ar fi putut fi influenţaţi de poziţia primarului Constantin Boşcodeală.Etichete: Boşcodeală |  dosarul |  Gloria |  Procesul |  pronunţare |  rămas |  sentinţa
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 5   -1

Comentarii

horatiu
27 ianuarie 2015
BUZAUL SE PREGATESTE DE ALEGERI LA CJB SI LA PRIMARIA BUZAU,,,,
LILIANA
27 ianuarie 2015
...PAUL NEGOITA va fi viitorul primar al municipiului buzau ,
Marcel
28 ianuarie 2015
Paul Negoita voteaza in consiliul local de 3 ani la unison cu PSD, care, drept recompensa, l-a numit director la Scoala postliceala sanitara. Asta pentru cei care vor sa voteze in cunostinta de cauza..!
liliana
29 ianuarie 2015
si care i oftica ta? ,ca voteaza intr un fel sau altul ,,,nu a furat un leu de la stat,,,o sa l voteze toti buzoieni cinstiti ,nu are nevoie de hoti in jurul lui ,,,intai cunoaste l si apoi scrie despre el, societatea se va schimba radical si la buzau
Marcel
30 ianuarie 2015
Dupa limbaj si semnele de punctuatie folosite anapoda, se vede cam care e nivelul tau. Dar acest lucru este mai putin important. Esenta este urmatoarea: in campania din 2012, Negoita a pozat intr-un mare opozant al lui Boscodeala, criticandu-i vehement politica administrativa, ca apoi, dupa alegeri, sa devina un votant docil al lui in sedintele Consiliului local, ceea ce spune suficient de mult despre caracterul celui pe care-l sustii.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU