22 [NOV 13] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 22 noiembrie 2013

PROCESUL LUI BOŞCODEALĂ, de la Braşov, TERMEN NOU pe 9 ianuarie

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
1 vot 1736 vizualizari 1 comentariu florinzafiu@sansanews.ro

Primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, s-a prezentat ieri, pentru prima oară în instanţă în procesul în care este acuzat de fapte de corupţie.

Edilul-şef a mers la Judecătoria Braşov unde, în şedinţa de judecată, i s-au prezentat acuzaţiile cuprinse în rechizitoriul DNA. Primarul Constantin Boşcodeală a avut şi posibilitatea de a exprima poziţia sa în legătură cu aceste acuzaţii.

“La termenul de ieri a fost citit actul de sesizare al instanţei, adică rechizitoriul, a fost audiat inculpatul şi s-au propus probe de către Ministerul public respectiv martorii consemnaţi ca atare în rechizitoriu. Următorul termen este 9 ianuarie de la ora 12 cînd se vor audia martorii şi cînd este posibil la rîndul său, inculpatul să prezinte probe“, a declarat judecătorul Anda Sâmpetru, purtător de cuvânt al Judecătoriei Braşov.

Un nou termen a fost fixat pentru data de 9 ianuarie. Pentru atunci, DNA propune audierea a 18 martori care urmează să fie citaţi. Avocatul primarului Constantin Boşcodeală a anunţat că, tot pe 9 ianuarie, clientul său va propune probe pentru judecarea cazului.

Reamintim, în acest dosar, primarul oraşului Buzău, Constantin Boşcodeală, este acuzat că ar fi prejudiciat bugetul local cu aproape 5 milioane de lei, prin finanţarea unor cluburi sportive, în principal Clubul Gloria. Finanţările sunt considerate ilegale de DNA.

Consiliul Local Municipal Buzău a decis să nu se constituie parte în proces.Etichete: audiat |  brasov |  DNA |  primar |  Boscodeala
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

stamate
22 noiembrie 2013
Intrebare: BANII SUNT AI LUI BOSCODEALA SAU AI CONTRIBUABILOR BUZOIENI? Dupa reactia Consiliului local inteleg ca sunt ai lui Boscodeala


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU