28 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 28 aprilie 2018

Primele zile de vacanță, primele blocaje la pod

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 3343 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Sursa:Facebook/Ionut Marius

Începutul de vacanță a adus și primele blocaje generate, în principal, de circulația de pe podul de la Mărăcineni.   


Vineri după-amiază, coloanel lungi de mașini se întindeau pe bulevardul Unirii din zona McDonalds pînă la podul peste rîul Buzău. Străzile adiacente precum Obor, Frăsinet, Episcopiei au fost, de asemenea, agglomerate din cauza blocajelor apărute pe bulevardul Unirii.


Situația s-a repetat sîmbătă. De la orele pînzului pînă spre după-amiază, traficul crescut a generat aceleași blocaje. După semafoarele de la intersecția cu strada Transilvaniei s-a circulat bară la bară și s-a așteptat în coloane zeci de minute. Potrivit relatărilor șoferilor prinși în aceste ambuteiaje, ieșirea din oraș a durat în jur de 40 de minute. 
Coloane lungi de mașini s-au format și pe Centura Buzăului, pe sensul de la Fabrica de Bere spre Podul Mărăcineni. Și aici așteptarea a durat cîteva zeci de minute. 


După vacanță, marți, aglomerația se va muta pe celălalt sens. Este de așteptat ca pe DN 2 E 85 să apară coloane lungi de cîțiva kilometri, în ziua în care românii plecați în Moldova se vor întoarce în Capitală. Etichete: pod |  trafic |  vacanta |  blocaje
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU