24 [MAR 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 24 martie 2016

Primarul Lungu de la Nehoiu a scăpat de arestul la domiciliu. A fost pus sub control judiciar

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1408 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Florentin Lungu, primarul suspendat al oraşului Nehoiu a scăpat de arestul la domiciliu. Judecătoria Pătîrlagele a luat ieri decizia de a înlocui măsura preventivă luată anul trecut împotriva lui, cu cea a controlului judiciar, chiar la propunerea Parchetului. “(…)admite cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul L.F. , formulată de Ministerul Public, cu măsura controlului judiciar şi în consecinţă; Înlocuieşte măsura arestului la domiciliu a inculpatului L.F., măsură preventivă dispusă prin încheierea nr.4 din 08.01.2015 pronunţată de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova în dosarul nr.10/281/2014 al acestei instanţe”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei de la Pătîrlagele. Astfel, Lungu se poate bucura de libertatea de mişcare oferită de măsura controlului judiciar, însă va fi obligat să respecte o serie de obilgaţii cum ar fi aceea de a se prezenta la Judecătorie ori de cîte ori este chemat, să meargă la Poliţia oraşului Nehoiu , conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de cîte ori este chemat, dar şi de a respecta interdicţia de a se apropia de anumite persoane indicate de instanţă. 
Pe de altă parte, controlul judiciar îi permite lui Florentin Lungu să îşi eia funcţia de primar al oraşului Nehoiu, dacă va dori să facă acest lucru. Următorul termen de judecată a fost fixat pentru data de 13 aprilie. 
Florentin Lungu este judecat pentru săvîrşirea a 9 infracţiuni legate de punerea în posesie asupra unor terenuri împădurite din zonă. 


Etichete: arestul |  control |  domiciliu |  judiciar |  Lungu |  Nehoiu |  Primarul |  scăpat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU