05 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 05 aprilie 2018

Prima reacție a GreenGroup după decesul fondatorului Clement Hung

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 3131 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

La o zi după vestea privind decesul omului de afaceri Clement Hung, compania pe care acesta a fondat-o și pe care a condus-o pînă în momentul în care problemele de sănătate l-au obligat să rămînă departe de acctivitatea de management, a avut o primă reacție.

Printr-un comunicat transmis redacției, colectivul societăților din acest grup care numără circa 4.000 de angajați, transmite: 

”Acest mesaj vine să confirme decesul neașteptat al Președintelui grupului, Clement Hung, la vârsta de numai 49 de ani.
Întreaga familie Green Group deplânge pierderea celui care și-a realizat visul și a întemeiat un grup de companii cu un impact pozitiv asupra lumii.     

Născut în Taiwan, Clement Hung a venit în România în urmă cu 20 de ani, când a înființat prima sa companie aici. Ulterior, în 2002, a fondat prima companie din ceea ce astăzi poartă denumirea de Green Group, un jucător important pe piața europeană a reciclării.

Fondul de investițiii Abris Capital, Constantin Damov, în calitate de co-fondator al grupului și echipa de management vor continua misiunea pe care și-a asumat-o Green Group.”

Green Group este singurul parc industrial de reciclare a deșeurilor din România, ce cuprinde companiile GreenTech S.A. - reciclează deșeurile de mase plastice, producător de bandă PET și r-PET, GreenFiber International S.A. – producător de fibră sintetică poliesterică din PET 100% reciclat, GreenWEEE International S.A. - tratează și reciclează deșeurile electrice și electronice, GreenLamp Reciclare S.A. – tratează și reciclează deșeurile de echipamente de iluminat uzate, GreenGlass Recycling  S.A. – cea mai mare fabrică de reciclare a sticlei din Europa de Sud Est, precum și Total Waste Management, furnizor integrat de servicii de management al deșeurilor. 
Etichete: Clement |  decesul |  fondatorului |  GreenGroup |  Prima |  reacție
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU