15 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 15 iulie 2014

Prima etapă de repartizare, mai devreme cu o zi. Uite rezultatele!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 1352 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Prima etapă de repartizare, mai devreme cu o zi. Uite rezultatele!

Ministerul Educaţiei a finalizat prima etapă de repartizare computerizată a elevilor la licee, în funcţie de medii şi de opţiuni, şi a afişat online rezultatele, luni după-amiază.

În Buzău, cea mai mică medie de admitere a fost 2,31, medie cu care un absolvent de gimnaziu a devenit licean la Liceul Tehnologic Dimitrie Filipescu din Buzău. De partea cealaltă, cele mai mari medii au fost la Colegiul Bogdan Petriceicu Haşdeu, unde ultima medie de admitere a fost 9,03, la profilul filologie. Al doilea colegiu din Buzău, în ordinea mediilor, rămâne Colegiul Mihai Eminescu unde s-a intrat cu minim 8,41 la filologie. Au fost şi două absolvente de zece care îşi vor continua studiile la Colegiul B.P. Haşdeu, respectiv, Liceul Pedagogic.

Vezi AICI  rezultatele din judeţul Buzău!

În Vrancea, Colegiul Unirea rămâne cea mai râvnită unitate de învăţământ din judeţ. Unitatea va avea din toamnă trei liceeni de nota 10, la profilul Matematică-Informatică, unde s-a intrat cu minim 9,27, în timp ce ultima medie cu care s-a intrat la acelaşi colegiu a fost 9,17, la Filologie şi Ştiinţe sociale. La polul opus, cea mai mică medie înregistrată în judeţul Vrancea a fost 2,33, însă chiar și așa elevul care a reușit o asemenea performanță negativă a fost admis la Colegiul Tehnic Ion Mincu din Focșani la profilul Electronic - Automatizări. 5 copii care nu au trecut suficiente opțiuni în fișa de admitere au rămas pe dinafară, însă mai au o șansă să fie admiși la liceu în cea de-a doua etapă a repartizării computerizate, care va avea loc pe 24 iulie.

În Brăila, primul liceu, în ordinea dată de medii este Colegiul Murgoci unde candidaţii au fost admişi cu 9,70 la Matematică-Informatică în limba engleză şi cu 9,40 la acelaşi profil, dar în limba română. După prima etapă de repartizare, în acest judeţ,  au fost admişi 99,3% dintre toţi elevii care au completat fişele de admitere şi au rămas libere aproape 570 de locuri.
Etichete: elevi |  liceu |  prima etapa |  repartizare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU