BREAKING NEWS Buzau
18 [MAI 16] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 18 mai 2016

Preotul Iulian Negoiţă a suferit un accident ischemic tranzitor

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 12995 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Preotul Iulian Negoiţă, fost consilier eparhial pe probleme economice al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei şi fost preot paroh al Bisericii „Sfîntul Apostol Andrei”, din Micro 14, actualmente pensionar, a suferit un accident ischemic tranzitor. Evenimentul s-a produs în această dimineaţă, iar preotul Negoiţă, în vîrstă de 68 de ani, a fost transportat cu o ambulanţă mai întîi la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi apoi la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde a fost internat în jurul oeri 11.30. Surse medicale au relatat pentru sansanews.ro că preotul Iulian Negoiţă se află în stare stabilă, a suferit o hemipareză, care ulterior a dispărut. Preotul Iulian Negoiţă este tatăl preotului Paul Negoiţă, cel care în această primăvară a cochetat cu o candidatură pentru şefia Palatului Comunal. 
 Un accident ischemic tranzitoriu (AIT) precede, cel mai adesea cu 48 de ore, apariţia unui accident vascular cerebral (AVC) în 20% din cazuri. El reprezintă deci o urgenţă diagnostică şi terapeutică, oferind o şansă unică de a aplica tratamentele adecvate care permit reducerea riscului de apariţie a unui AVC constituit, se precizează în literature medicală de specialitate.


Etichete: accident |  ischemic |  Iulian |  Negoiţă |  Preotul |  suferit |  tranzitor
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

ionescu o.
19 mai 2016
Suntem îngrijorați. Ne rugăm pentru sănătatea strălucitului consilier economist al Eparhiei Buzăului și Vrancei, îi dorim însănătoșire grabnică. G&O.I.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU