23 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 23 aprilie 2018

Preot și copilul său, răniți într-un accident pe ”Șoseaua Morții”

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 5007 vizualizari 1 comentariu redactie@focustv.ro

Un copil de un an și jumătate și un bărbat de 38 de ani au fost răniți într-un accident rutier produs în jurul orei 13,00 pe DN 2 E 85, în localitatea Costești. Mașina condusă de preotul din satul Voetin, comuna vrînceană Sihlea, care se deplasa spre București, a lovit din spate o dubă care încetinise pregătindu-se pentru un viraj la stînga. 


Impactul a fost deosebit de puternic și, în urma lui, mașina preotului a ajuns în șanțul de pe sensul opus de mers. În interior se mai aflau soacra și băiețelul acestuia în vîrstă de un an și jumătate. Copilul s-a lovit și prezenta o escoriație la cap.. Tatăl său a rămas încarcerat și a fost scos după o operațiune a unuiechipaj al ISU Buzău. El a fost preluat în stare stabilă, fiind conștient cînd a ajuns la Spitalul Județean. Pînă la sosirea echipelor de intervenție, bărbatul rănit a primit asistență de la medicul din localitate care a sărit să ajute, în timp ce copilul și bunica acestuia au fost adăpostiți în sediul primăriei din Costești, aflat în vecinătatea locului accidentului. 
Din dubă nu  fost nimeni rănit. 

Preotul de la volan se numește Costin Șerboiu, are parohie în Sihlea, Vrancea, și locuiește în comuna buzoiană Valea Rîmnicului. El mergea la București de unde urma să își externeze soția care tocmai a adus pe lume încă un copil. 


La locul accidentului s-a circulat cu restricții pe sensul spre București, pe perioada cercetării la fața locului, restrictiile fiind ridicate in jurul orei 14,30. Etichete: accident |  Buzau |  copil ranit |  Costesti |  DN 2 E 85 |  preot
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

boian
13 mai 2018
multa sanatate intregei familii, mai bine ajuns in siguranta, decat graba, care ar fi putut costa viaia, tutturora ,care se aflau in masina


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU